+31 (0)117 455 226 info@hetisboven.nl

Een tafel reserveren

Een tafel reserveren

Reserveren?  Vul het formulier in en ontvang online een bevestiging van uw reservering.

Wij verzoeken u minimaal één dag vooraf te reserveren.  Uw reservering is definitief na een bevestiging van ons via een e-mail bericht.

Heeft u speciale wensen, vragen of een allergie: maak dan gebruik van de optie ‘voeg een bericht toe’ onderaan het reserveringsformulier.

Voor een reservering van 8 personen of meer per tafel  adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen voor een passend aanbod.

Heeft u uw definitieve bevestiging niet per email ontvangen? Bel ons dan op telefoonnummer +31(0)117-455226

Lees onze privacyverklaring

Alvast onze menukaart bekijken? Dat kan, via onderstaande link!

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Wat gasten schrijven

5/5

Al meerdere keren gaan eten bij ‘t is boven. Elke keer nieuwe gerechtjes op de kaart die mooi uitgebalanceerd zijn op smaak. Het is er knus en fijn en de gastvrouw is een schat. Elke keer is het net of je er thuis bent. We blijven komen.

10 / 10
Verrassend restaurant. Gezellig en sfeervol gegeten….diner voor twee. Ontzettend lekker……..!! Zeker een aanrader!!
5/5

Je moet inderdaad even met een trap naar boven, maar op de eerste verdieping wacht je dan een plezierige ontvangst. Ook de verdere bediening houdt een ongedwongen sfeer met een persoonlijke touch.
Op tafel komen verrassende gerechten van goede smaak en uitstekende kwaliteit, in behapbare ‘raciones’ en prijsklassen. Spaanse menukeuzes staan broederlijk naast meer vertrouwde producten die dan toch een zwierige Spaanse draai krijgen. Wie de weg naar Oostburg gevonden heeft, ontneemt zichzelf een plezierige ervaring door dit Spaanse restaurant te negeren. En wie nieuwsgierig is geworden naar ” ‘t is boven “, zal de weg naar Oostburg ook wel vinden.