+31 (0)117 455 226 info@hetisboven.nl

Een tafel reserveren

 

Een tafel reserveren

Reserveren?  Vul het formulier in en ontvang online een bevestiging van uw reservering.

Wij verzoeken u minimaal één dag vooraf te reserveren.  Uw reservering is definitief na een bevestiging van ons via een e-mail bericht.

Heeft u speciale wensen, vragen of een allergie: maak dan gebruik van de optie ‘voeg een bericht toe’ onderaan het reserveringsformulier.

Voor een reservering van 8 personen of meer per tafel adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen voor een passend aanbod.

Heeft u uw definitieve bevestiging niet per email ontvangen? Bel ons dan op telefoonnummer +31(0)117-455226

Lees onze privacyverklaring

Alvast onze menukaart bekijken? Dat kan, via onderstaande link!

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Wat gasten schrijven

 

5/5

Gastvrij en prima eten

Wat een ontdekking; weg van de drukte van de bekende plaatsen als Cadzand is hier op de bovenverdieping van een klein winkelcentrum (vandaar de naam) een bijzonder gezellig Spaans restaurant gevestigd. De ontvangst is zeer gastvrij, de bediening persoonlijk en vlot en met uitstekende gerechten; niet de klassieke tapas, maar de iets grotere raciones met een uitgebreide kaart. Heerlijk gegeten met een paar glazen bijpassende wijn. Een regelrechte aanrader!

5/5

Heerlijk en gastvrij

Gisteren hier gegeten samen met mijn vriend en het was heerlijk! Ideale porties (raciones, iets groter dan tapas) waardoor je, naargelang je eetlust, meerdere gerechtjes van de kaart kan bestellen. Het smaakte allemaal even lekker. De bediening was erg gastvrij en vriendelijk, wat de avond helemaal afmaakte. Op het laatst nog even met de eigenaresse gesproken, erg sympathieke vrouw die samen met haar man met passie de zaak heeft opgezet en runt. Dat is te proeven!

5/5

Geweldige formule en heerlijk eten

Dit is een restaurant zoals het hoort te zijn. We hadden als stel gereserveerd, meestal krijg je dan een klein twee persoonstafeltje op een plekje dat toevallig nog vrij is. Hier echter kregen we een van de beste plekjes aan het raam. Hulde! Ze werken hier met raciones, zo iets als tapas maar dan net een grotere portie.

Je besteld eerst je vooraf, als je dat op hebt kies je je aantal raciones voor hoofd en als je dat op hebt je toe. Ideaal! Vooral de kleinere eter kan nu ook eens een drie gangen menu nemen! Dan over het eten zelf. Daar kan ik kort over zijn. Heerlijk!

Tot slot de gastvrouw en tevens eigenaresse van de zaak. Zij is degene die je het menu uitlegt en ook steeds je bestelling komt opnemen. Ze is zeer hartelijk en geeft, desgevraagd, uitstekende adviezen. Kortom we konden niets bedenken wat volgens ons beter zou kunnen.