Een tafel reserveren

 

Een tafel reserveren

Vanaf 1 juni mogen wij jullie gelukkig weer als gast ontvangen!

Wij vragen echter je begrip voor de onderstaande COVID-19 maatregelen :

  • Heb je last van de bekende corona klachten: blijft dan thuis!
  • Vooraf reserveren is verplicht (telefonisch of online), wij ontvangen maximaal 30 personen
  • Houd je aan de reserveringstijd. Ben je verlaat, laat het ons weten.
  • Wacht buiten als er gasten de trap afkomen, zij hebben voorrang. Bovenaan de trap is er gelegenheid om je handen te desinfecteren voor je het restaurant in loopt
  • Wacht bij de bar tot je naar je tafel wordt begeleid
  • Jassen niet aan de kapstok maar over de stoel in restaurant.
  • Alleen dineren binnen de 1,5 m met je gezin, huisgenoten, partner of met maximaal 2 personen; boven de 2 personen zit je op 1,5 meter afstand van elkaar (m.u.v. kinderen t/m 12 jaar en hulpbehoevenden met begeleider)
  • Bij het komen en gaan, alsmede het toiletgebruik: blijf op 1,5 m afstand van elkaar

Online reserveren voor dezelfde dag is niet mogelijk. Bel in dit geval ons om te kijken of er nog een tafel vrij is. Uw online reservering is pas definitief na een bevestiging van ons via een e-mail bericht.

Heeft u speciale wensen, vragen of een allergie: maak dan gebruik van de optie ‘voeg een bericht toe’ onderaan het reserveringsformulier.

Heeft u uw definitieve bevestiging niet per email ontvangen? Bel ons dan op telefoonnummer +31(0)117-455226

Alvast onze menukaart bekijken? Dat kan, via onderstaande link!

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Wat gasten schrijven

 

5/5

I am Spanish, so you can imagine i was gonna be critical about it.

But it had no point, the food was fantastic, well placed on the plate, the service is wonderful, the waitresses are SO nice and welcoming… is amazing.
I had a really good time eating like at home. There are some things that i re-discovered and i loved it (like the Croquetas de Chipirones, suuuuper tasti), and some other things that i put in my mouth and said “just like my mom made them”. 20 out of 10, you guys know a couple things about running a restaurant.

5/5

Gastvrij en prima eten

Wat een ontdekking; weg van de drukte van de bekende plaatsen als Cadzand is hier op de bovenverdieping van een klein winkelcentrum (vandaar de naam) een bijzonder gezellig Spaans restaurant gevestigd. De ontvangst is zeer gastvrij, de bediening persoonlijk en vlot en met uitstekende gerechten; niet de klassieke tapas, maar de iets grotere raciones met een uitgebreide kaart. Heerlijk gegeten met een paar glazen bijpassende wijn. Een regelrechte aanrader!

5/5

Heerlijk en gastvrij

Gisteren hier gegeten samen met mijn vriend en het was heerlijk! Ideale porties (raciones, iets groter dan tapas) waardoor je, naargelang je eetlust, meerdere gerechtjes van de kaart kan bestellen. Het smaakte allemaal even lekker. De bediening was erg gastvrij en vriendelijk, wat de avond helemaal afmaakte. Op het laatst nog even met de eigenaresse gesproken, erg sympathieke vrouw die samen met haar man met passie de zaak heeft opgezet en runt. Dat is te proeven!

5/5

Geweldige formule en heerlijk eten

Dit is een restaurant zoals het hoort te zijn. We hadden als stel gereserveerd, meestal krijg je dan een klein twee persoonstafeltje op een plekje dat toevallig nog vrij is. Hier echter kregen we een van de beste plekjes aan het raam. Hulde! Ze werken hier met raciones, zo iets als tapas maar dan net een grotere portie.

Je besteld eerst je vooraf, als je dat op hebt kies je je aantal raciones voor hoofd en als je dat op hebt je toe. Ideaal! Vooral de kleinere eter kan nu ook eens een drie gangen menu nemen! Dan over het eten zelf. Daar kan ik kort over zijn. Heerlijk!

Tot slot de gastvrouw en tevens eigenaresse van de zaak. Zij is degene die je het menu uitlegt en ook steeds je bestelling komt opnemen. Ze is zeer hartelijk en geeft, desgevraagd, uitstekende adviezen. Kortom we konden niets bedenken wat volgens ons beter zou kunnen.